Planering

Utifrån dina önskemål, behov och din trädgårds förutsättningar gör vi en plan. Det kan handla om att anlägga ett grönsaksland, göra kompletteringar i befintlig trädgård, föryngring av växter, träd och buskar. Planeringsjobb kostar 500 kr/tim, du kan få offert innan jobbet. För planeringsjobb får du inget Rut-avdrag. Men här kan du spara både tid och pengar genom att planera rätt från början. Hör gärna av dig om du behöver hjälp.

Skötsel

Att ta hand om en trädgård är rätt mycket arbete. För att underlätta för dig så kan du anlita oss för att rensa ogräs, kratta löv, plantera nytt, klippa gräs och beskära äppelträd. Timpriset är 500kr vilket blir 250kr med rutavdrag inklusive moms. Minsta uppdrag bör vara två timmar för att det ska vara effektivt. En normalstor rabatt tar ca 2 timmar att rensa.

Trädgårdsredskap

Rådgivning

Jag ger dig råd gällande din trädgård om lämpliga växter, färgkombinationer, rätt växt till rätt plats, rådjurssäkert, utsatta lägen med mera. Varför inte boka ett enkelt Trädgårdsprat så ser vi vad man kan göra med just din trädgård. Trädgårdsprat tar ca 2 timmar och kostar 790 kr. Du får även dokumentation på vad vi pratat om, skötselråd, växtlista som hjälper dig att ta din trädgård till nästa steg. 

botanisk trädgård

Personal shopping

Ibland kan det vara svårt och tråkigt att köpa växter till sin trädgård. Därför erbjuder vi Personal Shopping. Jag följer med dig till en handelsträdgård och vi skaffar det du gillar och behöver till din trädgård. Jag hjälper dig att välja rätt och ger skötselråd. Tillsammans bär vi och lastar det du köper. Tre timmar kostar 1250 kr inklusive moms. Går att köpa som personal-webbshopping, kostar då 800 kr, inkl.moms för två timmar. Boka här eller skicka ett mail. Vill du ha hjälp att plantera så lägger vi till det. OBS! Nu har vi även kurser för privatpersoner, se under kurser

Plantera Liguster-2.jpg

Plantering

Behöver du hjälp med planteringen så hjälper vi dig. Planteringsjobb kostar 500kr/timme inkl moms. Plantering är inte berättigat RUT-avdrag.

Planteringskurs Ljunggrens-1.jpg

Frösådd

Vill du börja så från frön? Kontakta mig så hjälper jag dig att komma igång. Frösådd kostar 400 kr/tim inkl.moms. Ibland har jag även kurser i ämnet om du är intresserad. Boka frösådd genom att kontakta mig för att boka en lämplig tid. Frösådd gör man normalt under senvintern eller våren.

Kontakt

Följ

  • Instagram

Mobil 0730 27 99 00

©2019 Go Bananas Agency