Höst i trädgården


Nu är det höst i trädgården. Som trädgårdsmästare så jobbar jag just nu mycket med beskärning av fruktträd, höststädning och plantering av lökar och häckväxter. Våra egna häckplantor kommer lagom till helgen, "bara" 200 stycken som ska ner i jorden. Passar också på att byta ut en del dekorativa växter vid entrén, ljung är fint på hösten. Violett är årets färg så det passar så bra i det gråmulna vädret. När det gäller städning av trädgården och löv så tänk på att inte elda blöta löv, då slipper du göra både grannar och miljö ledsna. Använd löv till att täcka växter som ska gå i vinteride och till kompost - så blir det ny jord. Föresten, är du intresserad av kompost? Jag ska ha en kurs i det snart här ute på Skarpö. Ska bara besluta mig för ett bra datum ;)

#Höstträdgård #Trädgårdsskötsel #Planta

Kontakt

Följ

  • Instagram

Mobil 0730 27 99 00

©2019 Go Bananas Agency